Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

NEJ-til-kæmpevindmøller-6x365_46_13

Socialdemokratimodvind

Vindmølle06

Vindmoelle_1

 

 

 

 

Faxe-180x85

stoj-180x100 

Login

Nu har jeg fuldt debatten om de nye store vindmøller, hvor jeg oplever det som David mod Goliat, og jeg læser Birgit Smedegårds indlæg i Stevnsbladet den 5. januar, som om der kun er én løsning på vedvarende energi, og det er de store møller på land. Hvorfor ikke lade Stevns kommune være i front på andre energiområder, som ikke har de samme gener som vindmøllerne. Jeg finder det også noget fordrejet, hvis Birgit Smedegård mener, at vi kan snakke generne væk, hvis vi blot kan få en økonomisk gevinst ved at oprette vindmøllelaug.
Når jeg tænker tilbage på tiden med naboskabet til de tre vindmøller, dog kun små i forhold til dem man nu vil opsætte, så er der ikke på noget tidspunkt, hvor jeg har kunnet sige, ”ok det lever jeg med ” nej, for vi bliver daglig mindet om støjen, specielt om sommeren hvor man vil side og læse avisen i fred.
I debatten oplever jeg forsat, et manglende fokus på blinkene, som møllevingerne giver, når de bryder solens stråler. Min gamle nabo kunne berette, hvordan blinkene var så generende, at han måtte hænge en sæk for sidevinduet i traktoren, når han kørte og behandlede sin mark, forår og efterår. Så kan man godt forstå de gener der opstår, hvis man får glimtene ind i sin stue.
Vil politikkerne overveje andre løsninger på vedvarende energi, der eventuelt kunne give arbejdspladser på Stevns? eller har man låst sig fast på det som har de største gener som man endnu ikke kender det endelige omfang af.

Leif Jørgensen
Lundevej 34, Hårlev

En kommentar til Erfaring med vindmøller i baghaven

  • Mikkel skriver:

    Jeg er fuldstændig enig med dig Leif. Personligt er jeg stor tilhænger af vedvarende energi, men skal det komme fra kæmpevindmøller, så skal de altså ud på havet og stå!
    Jeg håber, der kommer en anden løsning – måske solenergi – og at Stevns går forrest i kampen om vedvarende energi, som generer så få som muligt.

Skriv et svar

1965 sagde nej!
Vi siger NEJ til kæmpevindmøller på Stevns - hvad siger du? Deltag i debatten.

Debat-300x100

 

Nye kommentarer