Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

NEJ-til-kæmpevindmøller-6x365_46_13

Socialdemokratimodvind

Vindmølle06

Vindmoelle_1

 

 

 

 

Faxe-180x85

stoj-180x100 

Login

Siden et flertal af Stevns politikere besluttede sig for ikke at sætte kæmpevindmøller op på Stevns, er modstanden vokset mange steder i landet, og mange andre kommuner har også standset planerne om vindmøller. Medvirkende har været, at regeringen har sat en undersøgelse i gang af helbredseffekterne. Mange kommuner har indset, at det ikke giver mening at stille vindmøller op, før resultatet af undersøgelsen foreligger.

Så udviklingen giver grund til håb for vindmøllemodstandere. Men alligevel er der grund til at tage emnet op i kommunevalgkampen, for det kan blive nødvendigt, at kommunalpolitikerne står fast på modstanden mod kæmpevindmøller i den kommende valgperiode. Måske vil vindmølleindustrien få held til at begrænse helbredsundersøgelsen, så den ikke omfatter de symptomer naboer oftest beretter om, såsom stress, migræne, træthed, sitringer i kroppen, depression og forhøjet blodtryk. Så skal kommunalpolitikerne stå fast og forlange en meningsfuld undersøgelse.

Samtidig er det muligt, at regeringen vil øge presset mod kommunerne eller gøre det lettere for dem at sætte vindmøller op. Miljøministeriet lægger f.eks. i en ny vejledning, der er i høring, op til, at kommuner skal benytte muligheden for at ekspropriere ejendomme for at skabe plads til vindmøller.

Af disse grunde har vi, som vælgere, et krav på at kende kandidaternes holdninger. Vi må vide, hvad kandidaterne til kommunalbestyrelsen tænker om kæmpevindmøller på Stevns.

Foreningen Nej til Kæmpevindmøller vil derfor opfordre kandidaterne ved kommunalvalget til at forklare nøjagtig, hvad de mener om kæmpevindmøller på Stevns.

Tilkendegivelserne vil vi dernæst lægge på hjemmesiden megamøller.dk til orientering for vælgerne.

Henrik Lando
Barupvejen 35
, Barup
4653 Karise

Skriv et svar

1965 sagde nej!
Vi siger NEJ til kæmpevindmøller på Stevns - hvad siger du? Deltag i debatten.

Debat-300x100

 

Nye kommentarer