Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /var/www/xn--megamller-p8a.dk/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604

NEJ-til-kæmpevindmøller-6x365_46_13

Socialdemokratimodvind

Vindmølle06

Vindmoelle_1

 

 

 

 

Faxe-180x85

stoj-180x100 

Login

Se betegnelsen støjfølsomt område og ikke støjfølsomt område over Barup, Tåstrup og Råby
Klik her

Ansøgning til kommunen

Klik her for at downloade PDF-fil

Støjkort for møllerne

Klik på foto for at downloade PDF-fil

 

2 kommentarer til Juellinge/Barup

 • Hans Holmstrøm skriver:

  Hej Barup-Mølle-modstandere

  Er jeg den eneste der har undret sig over at det ultimativt største, ubeboede areal, med over 1.000 meter til nærmeste nabo, nemlig arealet nordøst for godset, op mod Gjorslev Bøgeskov, er fuldstændigt udgået af kommunens udpegning af mulige opstillingssteder ?
  Ja for det kan da umuligt spille ind at der her er tale om kommunens største ejendomsbesidder : Gjorslev Gods ?

  Undrer I jer desuden ikke over at jeres lokale godsejer er i stand til at indlevere ansøgning om opstilling af kæmpevindmøller under 14 dage efter at PTU 08.04.2010 har besluttet at igangsætte udpegningen af potentielle opstillingssteder ?

  Held & lykke med kampen

  Hans Holmstrøm

 • Kirsti Clement skriver:

  Jo vi har undret os over netop disse ting. Vi måtte også selv “opdage” at der lå en konkret ansøgning om vindmøller i netop Juellinge. Det kunne tolkes som “bekvemt” for kommunen at udpege området som egnet for vindmøller. Samtidig havde kommunen fravalgt Gjorslev herregårdsområde som uegnet, med argumenter som “at det var synd for herregårdsområdet”.
  Vi kan også informere om, at Juellinge Gods også havde betegnelsen Herregårdsområde iføl. Landskabsanalysen. Det blev således ændret i 2011 således, at Juellinge ikke længere har betegnelsen herregårdsområde.
  Vi kan jo ikke vide, om det alt sammen er tilfældigheder i kommunens forvaltningsarbejde, men du har ret i, at det bestemt har givet anledning til forundring.
  Desuden kan vi se, at vores godsejer har ansøgt om opstilling af vindmøller igennem mange år, men før har fået afslag fra Regionsrådet, men nu ligger den slags beslutningen hos kommunen.
  Kommunen har dog på det seneste debatmøde klart og tydeligt tilkendegivet, at de vil se med nye øjne på HELE STEVNS, forstået på den måde, at de hidtil udpegede fem områder slet ikke behøver at komme i betragtning som egnede områder, og at der kan komme helt nye områder til. Så måske ser de også det, du ser, nemlig at det måske slet ikke er så tosset med Gjorslev. Jeg vil ikke sende “aben” videre til Gjorslev eller andre områder, men klart og tydeligt tilkendegive, at vi i Barup og Juellinge slet ikke kan acceptere, at mange huse i Nyby kan blive nabo til kæmpevindmøller og endda indenfor støjgrænser, som slet ikke er acceptable.

Skriv et svar

1965 sagde nej!
Vi siger NEJ til kæmpevindmøller på Stevns - hvad siger du? Deltag i debatten.

Debat-300x100

 

Nye kommentarer